Basis steptour pakketBasis Steptour Pakket

€7

p.p.

,50

Basis Steptour Pakket

Samen genieten van het mooie Twentse landschap, Enschede verkennen op een unieke en zeer vermakelijke wijze! Starworld biedt een breed scala aan activiteiten en vermaak die zeer geschikt zijn voor particulieren, bedrijven en voor bijzondere gelegenheden zoals bijvoorbeeld familie- of vrijgezellenfeesten. Vanwege de ligging in Enschede is er bij Starworld natuurlijk ook de mogelijkheid om op zeer vermakelijke en sportieve wijze het prachtige Twentse landschap te ontdekken. Bij Starworld kunt u voor slechts € 7,50 een stoere, sportieve step huren voor een dagdeel, geschikt voor jong en oud.

De steps van Starworld zijn zeker niet kinderachtig, brede banden en een frame dat de grootste man kan ondersteunen maken van steppen anno 2014 een volwassen sport. Er zijn voldoende routes in de omgeving die u af kunt reizen of u gaat er gezellig mee de stad in en beziet Enschede op een wijze zoals u nog nooit eerder heeft gedaan.

Het mooie aan steppen is dat het sportief is maar op zo’n manier dat het tempo eenvoudig aangepast kan worden aan de deelnemers. Lekker vlot door het landschap gaan of juist rustig alles tot je nemend. Ideaal voor de vakantie of u nu toerist bent of niet. Ook zeer geschikt als aanvulling op bijvoorbeeld uw familiefeest of andere bijzondere gelegenheden.

Reserveer nu