Klassenfeest websiteKinderfeest Op Maat

€>9

p.p.

,50

Kinderfeest Op Maat

Een uniek kinderpakket voor elk budget!

Wil je het perfecte kinderfeestje organiseren voor een groep kinderen van 7 tot 16 jaar? Er zijn voor die leeftijd weinig leukere dingen te bedenken dan helemaal losgaan met een potje lasergame. Het Kinderfeestje Op Maat pakket is er al voor groepen vanaf 8 kinderen en biedt volop vermaak en een ware adrenaline rush aan een hele groep kinderen tegelijk. Het is een avontuur dat ze niet snel zullen vergeten en waar ze nog lang over na zullen praten.

Hoe werkt het?

Het Kinderfeest Op Maat kan zelf worden samengesteld op basis van 2, 3 of 4 heats van elk 12 minuten. Van tevoren krijgen de kinderen uitgebreid uitleg van een ervaren instructeur, die ook tijdens de heats een oogje in het zeil zal houden. De kinderen worden in 2 teams verdeeld.  Willen de ouders ook meespelen? Dat is geen probleem er mogen maximaal 2 ouders meespelen voor hetzelfde kindertarief. Wie een tegenstander raakt, scoort punten voor zijn of haar team. Word je geraakt, dan krijgt het andere team punten. Ook houdt het systeem de individuele scores bij, zo worden de spelers nog fanatieker. Aan het einde van een ronde komen we allemaal bijeen en gaan we de scores bespreken dit zijn zowel de teamscore als individuele score zijn. Tussen de heats door is er de mogelijkheid voor een kleine pauze voor een drankje en eventueel een snoepsnack en de mogelijkheid om de teams opnieuw in te delen of de tactiek te bespreken. Bij het lasergamen heb je oneindig veel lasershots en levens, dus de kinderen kunnen er lekker op los schieten en hoeven er tussendoor geen kinderen naar de kant. De arena is de grootste indoor lasergame-arena van de Benelux, in militaire stijl ingericht. Er zijn talloze obstakels, muurtjes, gebouwtjes en voertuigen om in te schuilen en om de andere kinderen te besluipen. Na alle inspanning is er aan het einde de mogelijkheid voor een lekkere friet met snack (alleen op reservering).

Starworld heeft besloten om bij alle kinderfeesten onbeperkt (suikervrije) ranja te schenken, ouders of begeleiders zijn hiervan uitgesloten. Het pakket kan worden uitgebreid met snoep of chips, patat en snack en een ritje op de rodeostier

Klik op reserveren voor de prijzen.

Geef een hele groep kinderen tegelijk de belevenis van hun leven met het Kinderfeest Op Maat van Starworld!

Tijdsindicatie:

2 heats lasergamen    +- 1 uur
3 heats lasergamen    +- 1,5 uur
4 heats lasergamen    +- 2 uur

Voor friet met snack rekenen wij ongeveer 20/30 min extra
Voor de rodeostier rekenen wij ongeveer 20/30 min extra (afhankelijk van de groepsgrote)

Al deze tijden zijn een indicatie deze kunnen afwijken.

De speelschema’s worden door Starworld gemaakt. Eigen aangeleverde speelschema’s worden niet geaccepteerd.

Niet op zondags te boeken.

Eigen etenswaren of consumpties zijn niet toegestaan.

Reserveer nu