Lasergame 1 Heat Pakket1Lasergame 1 Heat Pakket

€7

p.p.

,50

Lasergame 1 Heat Pakket

Wil je met een groep vrienden, familieleden of collega’s eens lekker in het zweet werken? Voor een zacht prijsje, namelijk €7,50 p.p., kun je je lekker uitleven met ons Lasergame 1 Heat Pakket. Een heat duurt 15 minuten. Lasergamen brengt de groep dichter bij elkaar en is een ervaring waar je nog lang over na kunt praten.

Lasergamen bij Starworld betekent een adrenalinevol avontuur beleven in de grootste indoor lasergame arena van Nederland. De arena is sfeervol ingericht in militaire stijl en bevat talloze tactische mogelijkheden. Verschuil jezelf achter obstakels, besluip de tegenstander en werk strategisch samen met je team om de overwinning te behalen. Het spel wordt gespeeld met minimaal 4 personen, die worden opgedeeld in 2 teams. Groepen tot 6 personen kunnen gecombineerd worden met een andere groep.

je begint in de safety zone, een grote toren in het midden van de arena. Je krijgt uitleg over de uitrusting, het wapen en de spelregels. Vervolgens wordt de professionele lasergame-uitrusting aangetrokken en kan het spel beginnen. Bij lasergamen krijg je een onbeperkte hoeveelheid lasershots en levens. Wanneer je iemand van het andere team neerschiet, krijg je daarvoor punten. Maar pas op, je verliest punten wanneer je iemand van je eigen team raakt. Bespreek van tevoren met je team de strategie, zodat je elkaar niet in de weg loopt en zodat je door tactisch samen te werken de grootst mogelijke kans maakt op de overwinning. Het team met de meeste punten komt na de heat als overwinnaar uit de strijd.

Reserveer nu