Lasergame 2 Heats Pakket1Lasergame 2 Heats Pakket

€12

p.p.

,50

Lasergame 2 Heats Pakket

Wil je een spannende belevenis meemaken met een groep vrienden, familieleden of collega’s? Of het nu een familiedag is, een verjaardagsfeestje, een bedrijfsuitje of gewoon het vullen van een saaie middag, met ons Lasergame 2 Heats Pakket beleef je een waar avontuur in de grootste indoor lasergame arena van Nederland, ingericht in militaire stijl met volop tactische mogelijkheden. Het Lasergame 2 Heats pakket omvat 2 heats van 15 minuten, dus in totaal een half uur lasergamen, exclusief de uitleg.

Lasergame kan gespeeld worden in groepen vanaf 4 personen, groepen tot en met 6 personen kunnen samengevoegd worden met een andere groep. Er wordt verzameld in de safety zone in het midden van de arena, daar wordt speluitleg gegeven door ervaren instructeurs. De groep wordt in 2 teams verdeeld en de professionele uitrusting wordt aangetrokken. Van tevoren is het verstandig om met je team de strategie te bespreken, om zo de kans te vergroten om als overwinnaar uit de strijd te komen.

Bij lasergame krijgt u een onbeperkte hoeveelheid lasershots en levens. U kunt dus 2 keer 15 minuten volop schieten. Je team krijgt punten als een teamlid iemand van het andere team raakt. Pas echter wel op, wanneer je iemand van je eigen team raakt verliest je team weer punten. Het team met de meeste punten aan het eind van de heat wint. Tussen de 2 heats door kunnen de teams veranderd worden, mocht daar behoefte aan zijn. Verschuil achter obstakels, besluip de vijand, werk tactisch samen en leid je team naar de overwinning!

Reserveer nu