Lasergame 3 Heats PakketLasergame 3 Heats Pakket

€15

p.p.

,-

Lasergame 3 Heats Pakket

Met het Starworld Lasergame 3 Heats Pakket kun je met je groep vrienden, familieleden of collega’s 3 spannende heats van 15 minuten lasergame spelen in de grootste indoorarena van Nederland. Onze arena is sfeervol ingericht in militaire stijl en bevat talloze obstakels en mogelijkheden om je te verschuilen, je tegenstander te besluipen vanaf een onverwachte hoek en door als team strategisch samen te werken om de overwinning te behalen. Het voordeel van 3 heats spelen is dat je in de eerste heat nog even op gang kunt komen, waarna je met je team in de latere heats de tactiek kunt verfijnen en echt helemaal los kunt gaan met al je lichamelijke en tactische vaardigheden. Bespreek tussen de heats door de tactiek nog eens zodat je beter samen kunt werken. Tussen de heats door wisselen van teams is ook mogelijk, mochten de teams niet goed in balans zijn.

Lasergame kan gespeeld worden met groepen vanaf 4 personen. Groepen tot en met 6 personen kunnen met een andere groep worden samengevoegd. Je dient minimaal 15 minuten van tevoren aanwezig te zijn. Voor de eerste heat wordt verzameld in de safety zone in het midden van de arena. Je krijgt deskundige uitleg van ervaren instructeurs en de professionele uitrusting wordt aangetrokken. De spelers worden opgedeeld in 2 teams. Neem even de tijd om de tactiek te bespreken met je team; het team dat het best samenwerkt maakt een grotere kans op de overwinning.

Bij lasergame krijg je een onbeperkte hoeveelheid lasershots en kogels. Je kunt dus naar hartenlust schieten. Voor elke geraakte tegenstander krijgt je team punten. Let echter wel op dat je geen teamgenoot raakt, want dan verliest je team punten. Aan het eind van de heat wint het team met de meeste punten. Zet alle vaardigheden in die je bezit en leid je team naar de overwinning.

Reserveer nu