Lasergame 4 Heats Pakket1Lasergame 4 Heats Pakket

€17

p.p.

,50

Lasergame 4 Heats Pakket

Lasergamen is een spel vol adrenaline, waar je al je lichamelijke en tactische vaardigheden in kwijt kunt. In een potje lasergamen kun je je met je vrienden, familieleden of collega’s helemaal uitleven, na afloop zit je vol verhalen en is de groep dichter bij elkaar gebracht. In het begin moet je er misschien even inkomen en wellicht hebben sommigen het spel nog niet eerder gespeeld. Met het Lasergame 4 Heats Pakket van Starworld, voor €17,50 per persoon, kan je echter helemaal losgaan. Waar je in het begin misschien moet wennen, kom je daarna op dreef, verfijn je je techniek en kan je de latere heats gebruiken om de ultieme vorm te bereiken om zo je team naar de overwinning te leiden.

Lasergame speel je bij Starworld in de grootste indoorarena van Nederland. Deze is ingericht in sfeervolle militaire stijl en bevat talloze obstakels, muurtjes, gebouwtjes en stilstaande voertuigen die je tot je voordeel kunt gebruiken. Verschuil je achter obstakels, verras de tegenstander vanaf een onverwachte hoek en werk optimaal samen als team om de victorie te behalen.

Lasergame kan gespeeld worden met groepen vanaf 4 personen. Groepen met 6 personen of minder kunnen worden samengevoegd met een andere groep, zodat je met je eigen groep tegen andere mensen kunt spelen. Een heat duurt 15 minuten en tussen de heats door kan de teamindeling worden omgegooid of kan de tactiek besproken worden.

Omdat je oneindig veel lasershots en levens krijgt, kan je er rustig op los schieten. Win punten voor je team door tegenstanders te raken. Je moet alleen uitkijken dat je geen teamgenoten raakt, want dan gaat het puntenaantal van je team naar beneden. Aan het eind wint het team met de meeste punten de heat. Het team dat het best samenwerkt maakt de grootste kans om te winnen, dus bespreek van tevoren de strategie en dek elkaar. Vind je vorm, ga de strijd aan en win!

Reserveer nu