Onbeperkt Lasergamen Drinken Pakket1Onbeperkt Lasergamen & Drinken Pakket

€35

p.p.

,-

Onbeperkt Lasergamen & Drinken Pakket

Lasergamen is super populair, en terecht. Een leuke en spannende activiteit die het op zeer veilige wijze mogelijk maakt om de strijd aan te gaan met vrienden, collega’s of familie. Wat de reden ook is, als je deze al nodig hebt, lasergamen is een activiteit waar bijna iedereen wel enthousiast van wordt. Starworld maakt het spel helemaal interessant, een spannende futuristische omgeving die zo is ingericht dat beweging een belangrijk element blijft van het spel. Zo is elk potje niet alleen vlot maar ook erg spannend. Lasergamen in de grootste indoor spelarena van Nederland maakt het tot een ervaring die alle deelnemers nog lang zal heugen.

Lasergamen is een activiteit waar je dorstig van wordt. Dit pakket heeft daarom onbeperkt drinken inbegrepen. Heb je zin in een pilsje een wijntje of liever iets fris? Kies maar, gedurende twee uur drink je onbeperkt. Een bijzonder leuk pakket dus voor de dorstige lasergamer.

Klaar met lasergamen en zin om tijdens het drinken nog te gamen? Bezoek dan een half uur lang de Funstreet. De leukste spellen zoals laser sniper game of de mechanische stier zijn daar aanwezig. Kortom, maak van dit pakket gebruik om te ontspannen. Ben je met minimaal 8 personen, reserveer dan gelijk.

Tijdsduur pakket 3uur

Reserveer nu