Onbeperkt Lasergamen Drinken Pakket1Onbeperkt Lasergamen & Drinken Pakket

€40

p.p.

,-

Onbeperkt Lasergamen & Drinken Pakket

3 uur Onbeperkt Lasergamen & Drinken!

 

Lasergamen is super populair, en terecht! Een leuke en spannende activiteit die het op zeer veilige wijze mogelijk maakt om de strijd aan te gaan met vrienden, collega’s of familie. Wat de reden ook is, als je deze al nodig hebt, lasergamen is een activiteit waar bijna iedereen wel enthousiast van wordt. Starworld maakt het spel helemaal interessant, een spannende futuristische omgeving die zo is ingericht dat beweging een belangrijk element blijft van het spel. Zo is elk potje niet alleen vlot maar ook spannend. Wij hebben drie spannende lasergame arena’s en daarom is lasergamen bij Starworld een ervaring om nooit te vergeten!

Lasergamen is een activiteit waar je dorstig van wordt. Dit pakket heeft daarom onbeperkt drinken inbegrepen. Heb je zin in een pilsje een wijntje of liever iets fris? Kies maar, gedurende het gehele pakket drink je onbeperkt! Een bijzonder leuk pakket dus voor de dorstige lasergamer.

Klaar met lasergamen en zin om tijdens het drinken nog iets anders te doen? Neem dan nog even plaats op Bertus de rodeostier en laat zien dat jij de beste cowboy(girl) van het wilde westen bent. Kortom, echt een pakket voor fun en actie! Ben je met minimaal 8 personen, reserveer dan gelijk.

Tijdsduur pakket 3uur

Reserveer nu