Paintball 1 uur PakketPaintball 1 uur Pakket

€17

p.p.

,50

Paintball 1 uur Pakket

Voor slechts € 17,50 een spannend en intensief avontuur ervaren in onze indoor paintballhal. Een leuk idee voor een uitje of als een extra invulling op een bedrijfsfeestje, vrijgezellenfeest of familiedag. Wat de gelegenheid ook mag zijn, als je die al nodig hebt, een uur paintballen* bij Starworld is aan een leuke en spannende activiteit.

Manoeuvreer tactisch door ons futuristische slagveld, zoek je doelwit en overwin. Paintball bij Starworld is een leuke en veilige manier om samen een spannende activiteit te ondernemen. De duur van een uur maakt dit pakket ideaal als invulling voor een saaie middag of als aanvulling op bijvoorbeeld een bijzondere gelegenheid, bijvoorbeeld een verjaardag. Een inspannende manier om te ontspannen. Ook voor mensen die nog nooit hebben gepaintballd is dit een leuke activiteit. Onze instructeurs zijn aanwezig om je op weg te helpen zodat iedereen een goede kans heeft om te domineren.

Het doet geen pijn, nou ja, niet veel dan. De balletjes zijn zo ontwikkeld dat je ze wel voelt, maar dit draagt alleen maar bij aan de spanning van het spel. Onze marshalls zorgen voor een veilige omgeving. Indoor Paintball is een zeer leuke besteding voor jong en oud en ons 1 uur pakket (speeltijd 1 uur exclusief uitleg) is een mooie manier om geïntroduceerd te worden in het fantastische paintballspel. Bij dit pakket krijg je 100 balletjes gratis per persoon, extra balletjes kosten €7,50 per 100 balletjes.

* Wij hechten veel waarde aan de veiligheid tijdens het spel. Daarom speelt je bij onze indoorlocatie met rubber balletjes. Je speelt met originele paintballwapens en met balletjes die in massa en gewicht hetzelfde zijn als verfballetjes.

Reserveer nu