Paintball Vrijgezellen PakketPaintball Vrijgezellen Pakket

€17

p.p.

,50

Paintball Vrijgezellen Pakket

De vrijgezel is het haasje of in dit geval het konijn. Een aankomende bruiloft mag natuurlijk niet zomaar voorbijgaan. Een mooie activiteit om de vrijgezel te “verwennen” is het vrijgezellen paintball* pakket van Starworld. Zo’n twee uur** paintballen inclusief instructies maakt van het vrijgezellenfeest een onvergetelijke ervaring.

Naast de gebruikelijke spannende paintballstrijd in onze indoor speelarena, de grootste van Nederland, bieden wij de mogelijkheid om de aanstaande bruidegom extra in het zonnetje te zetten. Een speciaal gefabriceerd konijnenpak staat ter beschikking. Laat de jacht beginnen!

Onze indoor speelarena is prachtig ingericht, je waant je in een toekomstig slagveld. De inrichting is zo dat er niet alleen voldoende ruimte is om te schuilen, maar dat je je ook vaak zal moeten verplaatsen, een snel en tactisch spel.

Omdat het indoor is maakt het niet wat voor weer het is. Starworld staat voor een leuke, spannende maar ook veilige activiteit. Onze instructeurs zorgen ervoor dat ook mensen die nieuw zijn bij het spel de kans krijgen om succesvol te zijn op het slagveld en onze marshalls zorgen ervoor dat iedereen zich aan de regels houdt.

Maak van het vrijgezellenfeest een gebeurtenis die de aanstaande bruidegom of bruid nog lang zal heugen.

*Wij hechten veel waarde aan de veiligheid tijdens het spel. Daarom speelt je bij onze indoorlocatie met rubber balletjes. Je speelt met originele paintballwapens en met balletjes die in massa en gewicht hetzelfde zijn als verfballetjes.

**De totale speeltijd bedraagt 1 uur, inclusief uitleg, omkleden en inschrijving zit je al gauw op 2uur.

Reserveer nu