Funstreet

Is na het paintballen en lasergamen je energie nog niet op? Dan is The Funstreet de manier om nog even door te gaan en leuke spellen te spelen die nooit vervelen, voor jong en oud!

De Rodeostier

Wie kent hem niet, Harry de pissige bull! De alom bekende rodeostier vind je weer in The Funstreet. Zadel op en laat zien wat voor een cowboy je bent, hoe lang hou jij het vol? De rodeostier zal alles in het werk zetten om je af te werpen. Toon je vrienden wie er werkelijk de baas is.

Het Laser Sniper Spel

Nog niet uitgeschoten? Het laser sniper spel laat je boeven uit het wilde westen schieten. Of ben je meer een jager? Houdt je schuil in het bos en wacht op een everzwijn of hert. Misschien ben je meer sportief aangelegd? Doe een potje laserdarts of tennis en behaal de highscore!

Levend Tafelvoetbal

Iedereen die wel eens tafelvoetbal heeft gespeeld, weet hoe verslavend het is. Stel je eens voor als jijzelf een van de mannetjes bent. Bij ons levend tafelvoetbal ben je samen met 5 teamgenoten het voetbalteam en zijn jullie verbonden met een stok. Scoor en versla de tegenstander!

Het Zenuw Spiraal

Dit spel is niet geschikt voor mensen met zwakke zenuwen. Heb je een vaste hand, zelfs na de spannende paintball strijd? Dan is dit het spel voor jou. Het zenuwspiraal is al jarenlang een favoriet onder de mensen die de spanning aan kunnen. Leg de afstand van de spiraal zo snel mogelijk af en laat anderen zien wat voor een baas je bent. Raak de spiraal niet aan want anders…

Het Stokken Vangspel

Hoe goed is je reactievermogen? Test je hand en- oogcoördinatie en je reactievermogen. Dit spel verreist uiterste concentratie. Welke stok valt als eerste? Uitermate geschikt voor jong en oud laat je zenuwen en concentratie werken. Tot op heden is er nog niemand geweest die alle stokken gevangen heeft, ben jij de eerste?

De Doldwaze Draailadder

Het lijkt simpel, maar schijn bedriegt. Beklim de ladder als je kunt en bereik het hoogtepunt.

Contact

Wilt u meer weten over onze activiteiten? Neem dan contact met ons op!

Bekijk de arrangementen