Outdoor lasergame

Verdeeld over 3 speelvelden biedt Paintball Twente het alom bekende LaserQuest aan in een prachtige outdooromgeving. Uitgerust in camouflageoverall, gevechtshelm en professioneel infraroodwapen gaat u de strijd aan. Verschillende missies moeten tot succes worden gebracht, dus teamwork is van groot belang.

Heerlijk in de buitenlucht sportief bezig zijn, een speelveld van 3500m2, zo verdeeld dat afhankelijk van de grootte van de groep het veld nooit te groot of te klein is. Er kan al gereserveerd worden met een groep van 8 personen.

Reserveer en ontdek de sensatie die LaserQuest heet

Bij Paintball Twente moet altijd gereserveerd worden om te lasergamen. Afhankelijk van de grootte van de groep kan het zijn dat verschillende groepen gecombineerd worden.

Bij aankomst staat de persoonlijke instructeur klaar om iedereen uitleg te geven en deze blijft aanwezig om ervoor te zorgen dat het spel soepel en eerlijk verloopt. Na de uitleg over het gebruik van het wapen en de spelregels en het uitdelen van de uitrusting, wordt de groep in twee teams verdeeld en barst de strijd los.

Elk potje of heat duurt 15 minuten. Het spel wordt gespeeld in een uitdagende omgeving. Er is bijvoorbeeld maar één brug die het veld verdeelt. Schuil achter een autowrak of maak gebruik van een bunker, de mogelijkheden zijn eindeloos en leiden altijd tot een vlot en tactisch spel.

Kijk op onze impressiepagina naar foto’s van de verschillende speelvelden om een idee te krijgen van de verschillende uitdagingen en mogelijkheden die ze bieden.

Voor iedereen

De state of the art infraroodwapens zijn geschikt voor jong en oud. De een is sneller dan de ander, maar door tactisch gebruik te maken van de omgeving en sterk teamwork maakt iedereen een goede kans om te winnen.

Lasergame is geschikt voor iedereen en voor elke gelegenheid!

Verschillende speltypes

Niet alleen is de omgeving erg divers, ook zijn er verschillende speltypes. Verover de vlag van de tegenstander in “Capture the Flag” of verover het centrale punt in “Center Flag”. Erg leuk voor bijvoorbeeld vrijgezellenfeesten is “President”, één iemand wordt aangewezen als de belangrijkste persoon en moet veilig begeleid worden door vijandelijk gebied.

Kies het arrangement

Wat de gelegenheid ook is, lasergamen bij Paintball Twente is altijd een mooie activiteit. Wij bieden echter nog veel meer en in verschillende arrangementen. Ga naast LaserQuest paintballen of lekker op de step, van alles is mogelijk. Bekijk onze arrangementen en maak je keuze!

 

Bekijk de arrangementen