Vrijgezellenfeesten

Traditioneel gezien is op een vrijgezellenfeest de vrijgezel het haasje, in sommige gevallen het konijn. Starworld geeft een universum aan mogelijkheden in de aanvullende activiteiten of een compleet verzorgd vrijgezellenfeest. Ga de strijd aan in een spannend potje LaserQuest of paintball, en ja, het beruchte bunny pak staat ter beschikking.

Niet schieten of meer dan alleen dat? Geen probleem. Een step huren kan bij ons een originele, sportieve en leuke manier om de stad in te gaan en ook daar mobiel de nodige activiteiten uit te voeren. Moet de vrijgezel zijn energie besparen voor latere zaken? Huur dan een solex.

Ontdek onze Funstreet bomvol met spannende en hilarische spellen. Is de vrijgezel man genoeg om Harry de pissige bul te temmen? Hoe staat het met het reactievermogen van de vrijgezel?

Een blijvende herinnering

Hoe het vrijgezellenfeest ook gepland is, Starworld heeft de mogelijkheid om hier een extra invulling aan te geven die een ieder nog lang en met veel plezier zal herinneren. Wij beschikken over de grootste indoorarena van Nederland. Paintball of lasergame is bij ons daarom extra spannend en uitdagend. Er kan gekozen worden voor losse activiteiten of kies voor één van onze vrijgezellen arrangementen.

Het is mogelijk om een arrangement te kiezen dat naast het paintballen of lasergamen ook een heerlijk grillbuffet te nuttigen is, natuurlijk met een borrel. Met een mooie Engelse dubbeldekker bus op- en afgehaald worden, waarom niet?

De jacht van de vrijgezel voorbij, niet op hem

Het beruchte bunny pak staat natuurlijk ter beschikking. Laat de vrijgezel zweten terwijl jullie de jacht op hem of haar openen. Laat geen kans voorbij gaan om duidelijk te maken wie er gaat trouwen en wie zijn of haar vrienden zijn. De jacht is geopend!

Goed geregeld

Beschermende kleding, wapens en munitie en perslucht worden verstrekt door Starworld. Hier hoef je je niet druk over te maken. Om ervoor te zorgen dat het spel veilig en leuk verloopt, zijn er ervaren instructeurs en marshalls aanwezig om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt.

Wil je gelijk reserveren of heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op en maak van het vrijgezellenfeest een dag om nooit te vergeten.

Bekijk de arrangementen