Bedrijfsfeesten

Ook voor het bedrijfsfeest heeft Starworld niet één, maar meerdere mogelijkheden om hier een mooie en actieve invulling aan te geven. Starworld beschikt over de grootste indoorarena van Nederland, wat de activiteiten zoals paintball en lasergame een extra dimensie geeft. Geef het bedrijfsfeest extra invulling die ieder als leuk en spannend zal zien en gelijktijdig het teamgevoel versterkt.

Zowel paintball als LaserQuest heeft een competitief element in zich waarin de overwinning alleen kan worden behaald door samen te werken. De collega’s nemen ondeling in teamverband tegen elkaar op.

Onderling de strijd aangaan en samenwerken staan centraal op een leuke en sportieve wijze.

Ontdek de mogelijkheden

Natuurlijk kunt u kiezen uit één van de losstaande pakketten of mogelijkheden die wij bieden. Naast lasergame en paintball bieden wij ook mogelijkheden tot een solex- of steptour. Leuke activiteiten die een mooie aanvulling zijn op het bedrijfsfeest.

Gaat de voorkeur toch uit naar paintballen of lasergamen, dan hebben wij hiervoor meerdere arrangementen. Speciaal voor bedrijfsfeesten bestaat er voor beide een arrangement waarin u met uw team niet alleen kunt paintballen of een spannend potje LaserQuest kunt spelen, maar waarbij u ook een heerlijk grillbuffet nuttigt.

Dan is er The Funstreet , hier vindt men meerdere leuke spellen zoals een rodeostier of de laser sniper game. Ideaal om na de tijd nog even te ontspannen. Ga de verschillende uitdagingen aan, wees sportief bezig en geef de lachspieren gelijk een work-out als die collega van HR van de rodeostier wordt geworpen.

Met de bus

Los van de arrangementen kunt u een originele Engelse dubbeldekker huren, een prachtige bus die een ieder ophaalt en weer thuis brengt. Zo kan iedereen ook genieten van een borrel.

Maak van het bedrijfsfeest een gebeurtenis die iedereen nog lang zal heugen. Laat de collega’s samenkomen in spannende onderlinge competitie en ontspannen met leuke en grappige spellen in The Funstreet.

Liever op de solex of step? Wij hebben mogelijkheden genoeg! Neem contact met ons op voor vragen of reserveer direct.

Bekijk de arrangementen