053 431 56 55
info@star-world.nl
tim russmann 9o8xRU009Do unsplash e1664491878617

Over ons

Image link
Informatie

Over Starworld

Starworld is een begrip in Twente en ver daarbuiten. Niet gek ook als je bedenkt dat wij over de grootste indoorspelarena van Nederland beschikken. Niet alleen de grootte van onze arena, maar ook de inrichting die dankzij de prachtige aankleding de fantasie prikkelt maakt van Starworld dé plek om te paintballen en te lasergamen.

Image link

Dankzij de strategische plaatsing van objecten is zowel paintball als lasergame bij ons een spel dat op een hoger niveau wordt gespeeld. Geschikt voor zowel de hardcore speler als de nieuwkomer. Ontdek een universum van vermaak Starworld biedt de mogelijkheid voor indoor paintball en lasergame, maar dit is niet alles. Je kan bij ons ook terecht voor bijvoorbeeld een step- of solextoer. Wij bieden een ruim aanbod aan arrangementen.

Wij bieden een ruim aanbod aan arrangementen. Zoek je invulling voor een bedrijfsfeest of kinderfeestje? Geen probleem, onze arrangementen zijn veelzijdig en voor elke gelegenheid hebben wij de oplossing. Of het nu gaat om een vrijgezellenfeest, ja het beruchte bunny pak behoort tot de mogelijkheden, of een familie-uitje, de activiteiten van Starworld maken van elk feest een gebeurtenis die iedereen nog lang zal heugen. Mogelijkheden te over.

Image link
All-in arrangementen

1 dag in de maand onbeperkt lasergamen

Paintballen en lasergamen in de grootste indoor arena van Nederland voor de echte warriors.

De arrangementen en losse activiteiten die wij bieden geven de keuze voor een volledig verzorgde dag uit of een op zichzelf staande activiteit. Niet alleen paintballen en lasergamen maar ook een heerlijk grillbuffet, geen probleem. Bekijk onze arrangementen en ontdek de mogelijkheden. Ontdek ook The Funstreet, bomvol met de leukste spellen. Voor mensen die nog niet uitgeschoten zijn is er de sniper laser game of probeer Harry te temmen, onze rodeostier. Test je reactievermogen in het spel met de vallende stokken of laat zien hoe sterk je zenuwen zijn in het spiraalspel.

The Funstreet is op zich al een dagje uit waard, bij Starworld hoort het bij onze ruime keuze aan mogelijkheden. Starworld, een dag die je niet zal vergeten Er is voor iedereen wat. Eén zondag in de maand hebben wij bijvoorbeeld onbeperkt lasergamen, zeer voordelig Lasergame spelen tot je niet meer kan. Is er sprake van een bijzondere gelegenheid of zoek je gewoon een leuke activiteit, met onze arrangementen is er voor iedereen wat, van jong tot oud. Reserveer nu, of neem gerust contact op als je nog vragen hebt. Starworld de grootste indoorarena van Nederland