053 431 56 55
info@star-world.nl
Groepsuitjes | Clubuitje

Wil jij het seizoen met een knaller afsluiten?

Is jullie Groep/Team/Sportclub op zoek bent naar een avontuurlijke en spannende middag of avond? dan hebben wij de perfecte oplossing: Wat dacht van een spannende pot lasergamen of verleg je grenzen in ons klimpark!

Starworld biedt een verbluffende ervaring met maar liefst 3 spectaculaire lasergamearena’s, maar we gaan nog een stap verder! We kunnen 2 arena’s moeiteloos samenvoegen tot één meesterlijke en gigantische strijdveld waar maar liefst 35 dappere strijders tegelijk de uitdaging aangaan. De arena’s zijn van ongekende sfeer en strategisch ontworpen, waardoor elk lasergame-gevecht een epische, hartverpulverende belevenis wordt. Waag je behoedzaam door ons futuristische slagveld, vuur je lasergeweer genadeloos af en neem zoete wraak op je leraar of coach.

Maar dat is nog niet alles! Voor de durfals en avonturiers onder jullie hebben we een adembenemend indoor klimpark! Net als bij het lasergamen is ons klimpark overdekt, waardoor je ongehinderd plezier kunt beleven, ongeacht het grillige weer. Klaar voor een uitdaging? Ons uitdagende parcours bestaat uit meer dan 40 intensieve hindernissen en maar liefst 8 sensationele ziplines! Hier is avontuur gegarandeerd voor iedereen. Jouw veiligheid is onze prioriteit; we gebruiken één van de veiligste zekersystemen van heel Europa. Zo kun je vol vertrouwen het parcours betreden, wetende dat je van begin tot eind beschermd bent, zonder enig risico.

Image link

Maar waarom kiezen als je het beste van beide werelden kunt ervaren? Stel zelf je ultieme klassenfeest samen met onze configurator, waarbij je zowel lasergamen als klimmen kunt combineren voor een onvergetelijke dag vol avontuur en opwinding!

Nieuwsgierig geworden? Bekijk onze impressie onderin deze pagina voor een voorproefje van wat je te wachten staat!

Lasergamen en/of klimmen met jouw club of team?!

Er is mogelijkheid om te lasergamen, klimmen of beide! maar daar houdt het niet mee op. U kunt het uitje helemaal op maat maken zoals u zelf zou willen.
Image link
Teamfeest | Klimmen en-/ of Lasergamen

9,50/ p.p.

(vanaf prijs) Minimaal 8 personen

Inclusief onbeperkt ranja
Keuze uit 2, 3 of 4 heats van elk 12 minuten
Keuze uit 1 uur of 1,5 uur klimmen
Uit te breiden met patat + snack
Uit te breiden met snoep + chips
Uit te breiden met de rodeostier
Image link
Teamfeest | Klimmen en-/ of Lasergamen

10,-/ p.p.

(vanaf prijs) Minimaal 15 personen

Inclusief frisdrank
Inclusief zakje snoep of chips
Keuze uit 2, 3 of 4 heats van elk 12 minuten
Keuze uit 1 uur of 1,5 uur klimmen
Uit te breiden met patat & snack
Uit te breiden met snoep of chips
Uit te breiden met de rodeostier
achtergrond starworld

Sfeerimpressie Lasergamen & Klimmen

Ons klimpark heeft 2 verdiepingen, 40 obstakels en 8 ziplines en is daarmee een avontuur voor jong en oud. Klim over de slingerbrug, zwevende dwarsen, kriskrasbalkjes en klauter over netten naar de volgende uitdaging.