053 431 56 55
info@star-world.nl
Teambuilding op zijn best!

Met de hele klas eropuit!

Er zijn van die gelegenheden die je je hele leven onthoudt. Als je op zoek bent naar een leuke sportieve manier om je klassenfeest in te vullen, dan ben je bij Starworld aan het juiste adres. Wij bieden een universum aan vermaak in de grootste indoorarena van Nederland.

Starworld heeft maar liefst 3 verschillende lasergamearena’s maar kan deze ook samenvoegen tot 1 grote arena waardoor er 35 deelnemers tegelijk tegen elkaar kunnen strijden. De arena’s zijn uitermate sfeervol en tactisch is ingericht, hierdoor is een pot Lasergame extra spannend en uitdagend. Manoeuvreer je voorzichtig door ons futuristische slagveld, schiet erop los en neem wraak op je leraar(es) of Mentor(trix).

Bent u opzoek naar een ander avontuur? dan is misschien het indoor klimpark wel iets voor jullie! Omdat het klimpark net zoals het lasergamen overdekt is heb je altijd zekerheid dat je klassenfeest door kan gaan, ongeacht het weer.
Ons parcours telt meer dan 40 uitdagende hindernissen en maar liefst 8 ziplines en is daarmee een avontuur voor iedereen. Wij maken gebruik van één van veiligste zekersystemen van Europa. Met dit systeem ben je gezekerd van begin tot eind. Er bestaat dus geen kans dat je ongezekerd in het parcours staat.

Zouden jullie beide activiteiten willen doen? Ook dat is geen probleem, u kunt het klassenfeest helemaal zelf samenstellen in onze configurator.

Image link
Image link

Kom lasergamen en-/of klimmen met jouw klas!

Kies voor lasergame en-/of klimmen en bepaal zelf het aantal heats, klimtijd en een extraatje zoals snack met patat.
Image link
Klassenfeest op maat

9,50/ p.p.

(vanaf prijs) Minimaal 8 personen

Keuze uit 2, 3 of 4 heats van elk 12 minuten
Keuze uit 1 uur of 1,5 uur klimmen
Incl onbeperkt ranja
Uit te breiden met patat + snack
Uit te breiden met snoep + chips
Uit te breiden met de rodeostier
Image link
Klassenfeest op maat

10,-/ p.p.

(vanaf prijs) Minimaal 15 personen

Keuze uit 2, 3 of 4 heats van elk 12 minuten
Keuze uit 1 uur of 1,5 uur klimmen
Inclusief 1 frisdrank
Inclusief 1 zakje snoep of chips
Uit te breiden met patat & snack
Uit te breiden met de rodeostier
achtergrond starworld

Verleg je grenzen in het vetste indoor klimpark van Twente!

Klim over de slingerbrug, zwevende dwarsen, kriskrasbalkjes en klauter over netten naar de volgende uitdaging. Durf jij de uitdaging aan? Bekijk hieronder onze klimpark arrangementen