Indoor paintball

Bij Starworld kun je genieten van de grootste indoorarena van Nederland, ideaal voor indoor paintball. Wij bieden echter ook de mogelijkheid voor outdoor paintball, dit is bij Paintball Twente.

Meer dan 3500m2 aan speelveld en dan hebben we het niet over een saai veldje met enkele obstakels. Bij Paintball Twente voer je de paintballstrijd in een bosrijke omgeving gevuld met natuurlijke en kunstmatige obstakels die strategisch over het slagveld verdeeld zijn.

Bij ons heb je dus de keuze om bij Starworld indoor in een futuristische wereld de strijd aan te gaan en bij Paintball Twente dezelfde strijd outdoor te voeren in een prachtige omgeving.

Ben je een generaal of een krijger?

Bij Paintball Twente vind je een outdoor arena die zo is ingericht dat deze ruimte geeft om je lichamelijke behendigheid ten volste in te zetten. Sluip, duik en manoeuvreer je een weg door het terrein en verras de tegenstander.

Het speelveld geeft ook voldoende ruimte voor een strategische aanpak. Ook al is je tegenstander lichamelijk sneller of sterker, het team dat het beste samenwerkt zal de overwinning opeisen. Stippel je strategie uit, bepaal je tactiek en domineer.

Meerdere speltypen

Ben je met een groep van minimaal 8 personen, dan wordt de strijd op één speelveld gevoerd, maar ook grotere groepen kunnen bij ons terecht door simpelweg meerdere speelvelden te gebruiken. Zo is het speelveld nooit te groot of te klein.

Wij bieden meerdere speltypen aan, bijvoorbeeld verover de vlag of de bunny hunt (erg geschikt voor vrijgezellenfeesten).

Samen een leuke dag

Paintball is een teamsport, samenwerken is erg belangrijk om de overwinning te behalen. Dit maakt het een uitermate geschikte activiteit voor bedrijfsfeesten of om samen met je vrienden het teamgevoel te versterken.

Ontdek de mogelijkheden

Paintball Twente biedt natuurlijk meer dan alleen indoor paintball. Je kunt bij ons terecht voor bijvoorbeeld een step- of solextour en ook lasergame staat tot je beschikking. Bekijk onze arrangementen en vind de leukste activiteiten voor je bedrijfsfeest, klassenfeest, vrijgezellenfeest of welke gelegenheid dan ook. Wilt u toch meer informatie? Neem dan contact met ons op!

Paintball Twente en Starworld geven je dé kans om de grootste pret te beleven, zowel indoor als outdoor!

Bekijk de arrangementen