Kinderfeestje

Starworld geeft de mogelijkheid voor spannende kinderfeestjes. Gaat het om een verjaardag of een diploma-uitreiking? Het maakt eigenlijk niet uit, een kinderfeestje bij Starworld maakt van de gelegenheid een gebeurtenis die je nog lang zal heugen.

Starworld biedt een wereld aan keuze aan activiteiten die uitermate geschikt zijn voor elk kinderfeestje.

Ga met Naut op avontuur

Naut de astronaut is de mascotte van Starworld en staat voor een spannend avontuur in een omgeving die zich afspeelt in een sci-fi wereld. Of het nu LaserQuest is of paintball, onze indoorarena is zo ingericht dat deze niet alleen het spel leuk en vlot maakt, maar ook de fantasie prikkelt.

De grootste indoor spelarena van Nederland staat ter beschikking voor het leukste kinderfeest dat maar voor te stellen is. Er is mogelijkheid tot paintballen en lasergamen, maar daar houdt het niet mee op. Kinderen zullen samen met Naut op ontdekkingsreis gaan, spannende avonturen beleven, leuke spellen spelen en natuurlijk genieten van een lekkere versnapering. Er is ook een bord met Naut erop waar kinderen hun hoofd doorheen kunnen steken voor een leuke en grappige foto.

Kies het arrangement

Starworld heeft meerdere arrangementen waaruit je kunt kiezen. Maak een keuze uit paintball of lasergamen.

Paintball

Voor de stoere jongens en meiden is er paintball. Starworld zorgt voor beschermende artikelen en marshalls zien er op toe dat alles volgens de regels gebeurt. Paintball is spannend; als je geraakt wordt dan merk je het wel, maar meer dan een blauwe plek zal het niet zijn. Verdeel je groep in 2 teams en ga de strijd aan in de toekomst.

LaserQuest

In dezelfde arena kan er ook lasergame gespeeld worden. Geen balletjes, maar echte lasers waar je elkaar mee beschiet. Een ieder krijgt een laserwapen en een vest dat bijhoudt of je geraakt wordt of niet. Oneindig veel levens en laserschoten, het team dat de meeste punten scoort wint. Pas op: Raak je iemand van je eigen team dan verlies je punten!

Er is meer

Inbegrepen bij het paintball en lasergame arrangement zitten versnaperingen en een ritje op Harry de boze stier.

Starworld maakt van het kinderfeestje een gelegenheid die nog lang herinnerd zal worden. Paintball en LaserQuest staan voor veel beweging en een leuke en sportieve manier om met elkander de strijd aan te gaan.

Kijk bij Arrangementen en maak je keuze of neem voor meer informatie contact met ons op.

* Wij hechten veel waarde aan de veiligheid tijdens het spel. Daarom speel je bij onze indoorlocatie met rubber balletjes. Je speelt met originele paintballwapens en met balletjes die in massa en gewicht hetzelfde zijn als verfballetjes.

Bekijk de arrangementen