Pakketbanner Battle Mutants   533x215Battle of the Mutants 2022

€17

p.p.

,50

Battle of the Mutants 2022


Dokter Brummelhuis

 

..is een beroemde professor die in de wijde omgeving vooral bekend staat om zijn geslaagde experimenten. Maar Dr. Brummelhuis had 1 droom. En dat was van dode mensen een nieuw soort super mens maken. Dit experiment slaagde en daarmee ook steeg het succes naar zijn hoofd. Hij wilde steeds meer en meer super mensen bezitten en op een dag draaide hij vreselijk door.

 

1 e1648774742152Battle of the Mutants 2022

 

Dr. Brummelhuis ontvoerde steeds meer levende mensen uit de omgeving om daar een nieuw soort mens van te maken die hij mutanten noemde. Hij vermoorde zijn ontvoerde slachtoffers en heeft ze stuk voor stuk in mutanten veranderd om de wereld over te nemen met zijn nieuwe wereld orde.

 


Zombie 400x400Battle of the Mutants 2022

Battle of the Mutants

 

Om hem te stoppen is de Force Elite in het leven geroepen. Alleen de Force Elite kan het niet alleen.

Ga met commandant Braveheart op jacht om Dr. Brummelhuis tegen te houden en zoveel mogelijk mutanten te doden en uiteindelijk het tegengif te vinden!

 

 

 

Meisje 400x400 Battle of the Mutants 2022Reserveer snel want we spelen met in 8 tijdsblokken met een maximum van 20 personen tegelijk tegen de Mutants op elke vrijdag en zaterdag in de maand juni, van 19.00 tot 23.00! Kom bij Starworld ‘Battle of the Mutants’ spelen zolang het nog kan!

Tijdsduur per blok is 30 min met een max. capaciteit 20 personen.


 

 

 

 

Tickets aan deur kopen kan ook, u dient hiervoor wel een tijdslot te reserveren. Stuur een email met de gewenste datum, tijdstip en aantal deelnemers naar info@star-world.nl  

 

Dit event is niet geschikt voor:

 

Personen onder de 14 jaar (adviesleeftijd)

Personen met hartklachten

Personen met epileptische klachten

Zwangere vrouwen

Personen met claustrofobische klachen

Personen die niet tegen harde geluiden kunnen

Reserveer nu