053 431 56 55
info@star-world.nl
Meer informatie
Over lasergamen

Speluitleg indoor lasergamen

20221007 133819

Lasergame of Lasergame wordt meestal binnen gespeeld. Punt is wel dat de ene indoorarena de andere niet is. Je wilt je natuurlijk wel vrijelijk kunnen bewegen en het strijdtoneel moet groot genoeg zijn en tactisch ingedeeld. Bij Starworld ontdek je de grootste indoor lasergame arena van Nederland. Maar dit is niet alles, niet alleen beleef je bij ons een spannende strijd in de grootste indoorarena van Nederland, maar het is ook een arena die prachtig en tactisch is ingericht. Beleef een Lasergame avontuur van epische proporties. Beweeg je tactisch door het enorme futuristische slagveld en behaal de overwinning.

Er worden teams gevormd die het tegen elkaar opnemen. Raak je een tegenstander, dan verdien je punten, maar pas op: raak je iemand van je eigen team, dan verlies je punten. Het spreekt voor zich dat het team met de meeste punten wint. Bij Starworld krijg je het vest en het wapen om de strijd mee aan te gaan. Alle deelnemers krijgen een oneindige hoeveelheid levens en lasershots, zodat ook als de strijd gewonnen is er nog steeds lekker gespeeld kan worden. Maak van Lasergame je nieuwe hobby De ruime keuze aan arrangementen maakt van lasergame een activiteit die goed te combineren valt met bijzondere gelegenheden of gewoon omdat je zin hebt om Lasergame te spelen. Daarnaast biedt Starworld nog veel meer leuke activiteiten in combinatie met of los van Lasergame. Reserveer direct of neem contact op als je nog vragen hebt.

Lasergame kent een enorme populariteit. Niet verbazend dat Starworld dit ook aanbiedt in de grootste indoorarena van Nederland. De grootte van onze arena maakt van lasergame een belevenis zoals je die nog nooit hebt beleefd. Voordat de heat (15 minuten) begint, verzamelt iedereen zich in de safety zone(de grote toren midden in het veld). Daar worden de wapens en vesten uitgedeeld. Er worden twee teams gevormd die het tegen elkaar zullen opnemen. Alle spelers krijgen een oneindig hoeveelheid levens en lasershots. Schiet je de tegenstander, dan krijg je daarvoor punten. Het team met de meeste punten wint.

Pas op! Raak je iemand van je eigen team, dan verlies je punten.

Onbeperkt lasergamen

Lasergame onbeperkt

Lasergame is een erg leuke activiteit om te doen. Helaas lukt het niet altijd om voldoende mensen bij elkaar te krijgen op dezelfde datum om te gaan lasergamen. Ben je een fanatieke lasergamer of wil je een verveelde zondag op een leuke en sportieve manier invullen, dan hebben wij de oplossing. Speciaal voor mensen die er even tussenuit willen om flink wat stoom af te blazen spelen we een keer in de maand op zondag onbeperkt Lasergamen Op deze speciale dag kun je gewoon met kleine groepen of zelfs in je eentje komen. We spelen gezellig met elkaar door tot we erbij neervallen. Het is dus niet alleen zeer voordelig maar ook een leuke manier om andere lasergamers uit de omgeving te leren kennen. In principe hoef je hiervoor niet te reserveren maar dit mag natuurlijk altijd.

Mogelijkheden

Ontdek alle mogelijkheden Niet alleen kun je bij ons lasergamen in de grootste spelarena, wij bieden ook een ruim aanbod aan arrangementen in indoor lasergamen en meer. Zo is er elke maand de mogelijkheid om onbeperkt te lasergamen, in groepsverband maar alleen ben je ook welkom om te lasergamen tot je erbij neer valt. Een vrijgezellenfeest of een bedrijfsuitje, wat de gelegenheid ook is, dankzij onze arrangementen is er voor elke gelegenheid een passende invulling. Hoe werkt het Indoor Lasergamen is geschikt voor bijna elke doelgroep en een ieder zal zich er uitermate mee vermaken.

Uitrusting

model hp lasergame

wapen lasergamevest lasergame

Kosten & regels

De kosten en hoeveelheid heats zijn onderverdeeld in de verschillende arrangementen. In alle pakketten krijg je bij Lasergame een oneindige hoeveelheid lasershots en levens. Kies in je kleding voor sterke en lange kleding, dit maakt het glijden, kruipen en andere bewegingen makkelijker. Zorg ervoor dat je kleding niet te bont is, zodat je tegenstanders je niet te eenvoudig kunnen vinden. Stevige schoenen met tractie zijn sterk aan te raden. Net als bij paintball zijn er bij de lasergame heats ook marshalls aanwezig om ervoor te zorgen dat alles veilig en leuk verloopt.