Klassenfeesten

Er zijn van die gelegenheden die je je hele leven onthoudt. Als je op zoek bent naar een leuke sportieve manier om je klassenfeest in te vullen, dan ben je bij Starworld aan het juiste adres. Wij bieden een universum aan vermaak in de grootste indoorarena van Nederland.

Natuurlijk kun je bij ons terecht voor een spannend potje paintball of lasergame, maar daar houdt het niet op. Ook kun je bij ons namelijk terecht voor de huur van een step of een solextour en net zoals bij paintball of lasergame kun je hierbij kiezen uit verschillende pakketten. Er zit altijd wel iets bij wat perfect is voor je klassenfeest.

Ontdek de grootste indoorarena van Nederland

Omdat wij beschikken over de grootste indoorarena van Nederland, die uitermate sfeervol en tactisch is ingericht, is een partij paintball of LaserQuest extra spannend en uitdagend. Manoeuvreer je voorzichtig door ons futuristische slagveld, schiet erop los en neem wraak op je leraar. Onze instructeurs en marshalls zorgen voor een veilig en eerlijk spel.

Zoveel te doen

Heeft je klas nog energie over na de spannende strijd, bezoek dan The Funstreet. De meest hilarische en uitdagende spellen vind je hier. Wie kan Harry de boze stier aan en wie heeft het beste reactievermogen?

Starworld biedt voor iedereen wat, en omdat het indoor is hoef je je geen zorgen te maken over het weer.

Maak je keuze

Een step- of solextour, paintballen of LaserQuest, ontspannen in The Funstreet, allemaal mogelijkheden om van je klassenfeest een gebeurtenis te maken waar iedereen nog lang over na zal praten.

Bekijk onze verschillende arrangementen en ontdek wat we allemaal voor je kunnen beteken. Wij bieden bijvoorbeeld ook de mogelijkheid voor een heerlijk grilbuffet, van paintballen krijg je honger. Over de wapens, munitie en beschermende kleding hoef je je geen zorgen te maken, dat regelen wij.

Wil je gelijk reserveren of heb je misschien nog vragen, neem gerust contact op. Maak samen met Starworld van je klassenfeest een feest dat je nog lang zal heugen.

Bekijk de arrangementen