053 431 56 55
info@star-world.nl
Meer informatie
Over het klimpark
Klimpark informatie

ns klimpark heeft 2 verdiepingen, 40 obstakels en 8 ziplines en is daarmee een avontuur voor jong en oud! Verleg je grenzen en klim over de slingerbrug, zwevende dwarsen, kriskrasbalkjes en klauter over netten naar de volgende uitdaging. Ons klimpark is binnen waardoor je altijd de zekerheid hebt dat je bedrijfs-, kinder-, of klassenfeest door kan gaan.Klimpark 4 768x432 1

*De minimale leeftijd om bij ons te mogen klimmen is 8 jaar met een minimale lengte van 1,35 m
*Maximaal gewicht 120 kg

Veiligheid

VEILIGHEID STAAT VOOR ALLES!

Veiligheid staat bij ons op NR1!  Daarom hebben wij gekozen voor het Saferoller kanopeo steem. De Saferoller van Kanopeo is een continu zekersysteem wat er voor zorgt dat iedere deelnemer zorgeloos kan klimmen op een hoogteparcours. De trolly wordt aan begin van de route op de kabel geplaatst en zal zich vervolgens moeiteloos met de deelnemer mee bewegen. Tijdens het klimmen kan een deelnemer de trolly niet zelfstandig openen. Enkel een instructeur met de juiste tool kan dit om een redding uit te voeren.
saferoller
Geïntegreerde katrol
Op routes van hoogteparcours kom je nog wel eens een tokkel tegen waarbij je een katrol nodig hebt. Bij bepaalde continu zekersystemen dient er daarom een aparte katrol meegenomen te worden of op het parcour geplaatst te worden. Bij de Saferoller is dat niet nodig vanwege de geïntegreerde katrol.