Een vrijgezellenfeest moet natuurlijk memorabel zijn. Starworld geeft hierin de kans om de vrijgezel nog eens extra in het zonnetje te zetten. Het vrijgezellenpakket geeft je de kans een uur lang helemaal los te gaan  in de grootste indoor speelarena van Nederland plus een Bunny Hunt maakt van het vrijgezellenfeest een gelegenheid die nog lang herinnerd zal worden.

Een keuze voor het vrijgezellen onbeperkt pakket maakt dat de trekker niet gespaard hoeft te worden, je krijgt namelijk een onbeperkte hoeveelheid balletjes. Of de vrijgezel tijdens de Bunny Hunt hier ook blij mee is, is niet zeker. Wat wel zeker is, is dat hij dit niet snel zal vergeten.

Een spannende strijd in onze prachtige indoor speelarena maakt het een gelegenheid die een ieder zal heugen. Wij hebben de arena zo ingericht dat het altijd uitkomt op een spannende en intensieve paintballmatch. Indoor betekent ook dat je je geen zorgen hoeft te maken over het weer.

Nog nooit gepaintballd? Onze instructeurs zorgen ervoor dat je jezelf niet in de voet schiet. Beschermende kleding en maskers horen natuurlijk bij het pakket. Onze marshalls letten erop dat iedereen zich aan de regels houdt.

* De speeltijd bedraagt 1uur.

*Wij hechten veel waarde aan de veiligheid tijdens het spel. Daarom speelt je bij onze indoorlocatie met rubber balletjes. Je speelt met originele paintballwapens en met balletjes die in massa en gewicht hetzelfde zijn als verfballetjes.