Kinderfeestje Lasergame PakketBasis Klassenfeest Lasergame Pakket

€10

p.p.

,-

Basis Klassenfeest Lasergame Pakket

Wil je het perfecte feest organiseren voor jouw klas of club met kinderen tot 16 jaar? Er zijn voor die leeftijd weinig leukere dingen te bedenken dan helemaal losgaan bij een potje lasergame. Het klassenfeest lasergame pakket, voor groepen vanaf 15 kinderen, kost 10 euro per persoon en biedt volop vermaak en een ware adrenalinerush aan een hele groep kinderen tegelijk. Het is een avontuur dat ze niet snel zullen vergeten en waar ze nog lang over na zullen praten.

In het Klassenfeest lasergame pakket worden 2 heats van 12 minuten gespeeld. Van tevoren krijgt de groep uitgebreide uitleg van een ervaren instructeur, die ook tijdens de heats een oogje in het zeil zal houden. De groep zal bij aanvang in 2 teams worden verdeeld. Wie een tegenstander raakt, scoort punten voor zijn of haar team. Word je geraakt, dan krijgt het andere team punten. Ook houdt het systeem de individuele scores bij, zo worden de spelers nog fanatieker.  Aan het einde van een ronde komen we allemaal bijeen en gaan we de scores bespreken dit zijn zowel de teamscore als individuele score. Tussen de heats door zal er een pauze ingelast worden voor een drankje en een lekkere versnapering en is er de mogelijkheid om de teams opnieuw in te delen. Bij het lasergamen heb je oneindig veel lasershots en levens, dus de kinderen kunnen er lekker op los schieten en er hoeven tussendoor geen spelers de arena te verlaten. De arena is de grootste indoor lasergame-arena van de Benelux,  en is in militaire stijl ingericht. Er zijn talloze obstakels, muurtjes, gebouwtjes en voertuigen om in te schuilen en om de andere kinderen te besluipen.

Bij het pakket is 1 snoepsnack (bijv. Mars, Snickers of zakje chips) per persoon inbegrepen, evenals 1 consumptie. Meer consumpties zijn verkrijgbaar tegen betaling. Ook is het mogelijk om na alle inspanning een lekker bakje friet met snack te eten, de kosten hiervoor zijn €3,00 p.p. extra Let op hierbij vervalt wel de snoepsnack/chips.

Geef een hele groep kinderen tegelijk de belevenis van hun leven met het Klassenfeest Basis Pakket Lasergame van Starworld.

Tijdsduur +-1 uur – Met friet en snack +-1,5 uur
Niet op zondags te boeken

Reserveer nu