SW Klimpark Klassenfeest v2Klassenfeest Klimmen Basis

€12

p.p.

,50

Klassenfeest Klimmen Basis

Ben je op zoek naar een uitje vol spanning en avontuur dan is het indoor klimpark van Starworld de aangewezen plek voor je klassenfeest of teamfeest. Omdat het klimpark overdekt is heb je altijd zekerheid dat je klassenfeest door kan gaan, ongeacht het weer.

Wij maken gebruik van één van veiligste zekersystemen van Europa. Met dit systeem ben je gezekerd van begin tot eind. Er bestaat dus geen kans dat je ongezekerd in het parcours staat.

Bij het pakket is 1 consumptie en 1 snoepsnack (Mars, Snickers of zakje chips) per persoon standaard inbegrepen. Meer consumpties zijn uiteraard verkrijgbaar tegen betaling. Ook is het mogelijk om na alle inspanning een lekker bakje friet met snack te eten, de kosten hiervoor zijn €3,00 p.p. extra, waarbij de snoepsnack komt te vervallen. Minimum aantal deelnemers is 15 personen.

Ons parcours telt meer dan 40 uitdagende hindernissen en maar liefst 8 ziplines en is daarmee een avontuur voor jong en oud!

Er zijn 2 verdiepingen: de eerste verdieping bevindt zich op een hoogte van 2,50 meter, wat de ideale hoogte is om vertrouwen te krijgen in je klimcapaciteit. Heb je genoeg vertrouwen gekregen dan kun je naar de tweede verdieping, deze heeft een hoogte van 6 meter en bevat nog meer uitdagingen zoals een slingerbrug, zwevende dwarsen, kriskrasbalkjes en meer. Kortom: een echt avontuur om nooit meer te vergeten!

 

Klimpark 4 1024x576Klassenfeest Klimmen Basis Klimpark 3 1024x576Klassenfeest Klimmen Basis Klimpark 2 1024x576 Klassenfeest Klimmen Basis Klimpark 1 1024x576 Klassenfeest Klimmen Basis

Reserveer nu