Kinderfeestje Lasergame Pakket DeluxeDeluxe Klassenfeest Lasergame Pakket

€15

p.p.

,-

Deluxe Klassenfeest Lasergame Pakket

Wil je het perfecte klassenfeest organiseren voor een groep kinderen tot 16 jaar? Er zijn voor die leeftijd weinig leukere dingen te bedenken dan helemaal losgaan bij een potje lasergame. Het Klassenfeest Lasergame Pakket, voor groepen vanaf 15 kinderen, kost 15 euro per persoon en biedt volop vermaak en een ware adrenalinerush aan een hele groep kinderen tegelijk. Het is een avontuur dat ze niet snel zullen vergeten en waar ze nog lang over na zullen praten.

In het Klassenfeest Lasergame Pakket worden 4 heats van 12 minuten gespeeld. Van tevoren krijgen de kinderen uitgebreide uitleg van een ervaren instructeur, die ook tijdens de heats een oogje in het zeil zal houden. De kinderen worden in 2 teams verdeeld. Wie een tegenstander raakt, scoort punten voor zijn of haar team. Word je geraakt, dan krijgt het andere team punten. De kinderen zullen moeten opletten dat ze geen teamgenoot raken, want dat gaat ten koste van het puntenaantal van je team. Aan het eind van de heat wint het team met de meeste punten. Tussen de heats door is er de mogelijkheid om de teams opnieuw in te delen of de tactiek te bespreken. Bij het lasergamen heb je oneindig veel lasershots en levens, dus de kinderen kunnen er lekker op los schieten en er hoeven tussendoor geen kinderen naar de kant. De arena is de grootste indoor lasergame-arena van de Benelux, is in militaire stijl ingericht en bevat onze spacemascotte Naut. Er zijn talloze obstakels, muurtjes, gebouwtjes en voertuigen om in te schuilen en om de andere kinderen te besluipen.

Tevens kan er wat gedronken en gegeten worden. Bij het pakket is 1 snoepsnack (bijv. Mars, Snickers of zakje chips) per kind inbegrepen, evenals 1 consumptie. Meer consumpties zijn verkrijgbaar tegen betaling. Ook is het mogelijk om na alle inspanning een lekker bakje friet met snack te eten, de kosten hiervoor zijn €3,00 p.p. extra hierbij vervalt wel de snoepsnack/chips.

Daarnaast zit een ritje op onze rodeostier bij het pakket in.

Geef een hele groep kinderen tegelijk de belevenis van hun leven met het Klassenfeest Lasergame Pakket van Starworld.

Tijdsduur is circa +-2uur.  Tijdsduur met friet en snack +-2,5 uur
Niet op zondags te boeken

Reserveer nu