Onbeperkt Paintballen Drinken PakketOnbeperkt Paintballen & Drinken Pakket

€35

p.p.

,-

Onbeperkt Paintballen & Drinken Pakket

Drie uur lang onbeperkt de grootste pret. Starworld heeft naast paintball* ook de Funstreet. Laser sniper spel, de rodeo stier en levend tafelvoetbal zijn enkele voorbeelden die geboden worden in de Funstreet. Het onbeperkt paintballen en onbeperkt drinken pakket geeft je toegang tot een uur lang paintballen met een onbeperkte hoeveelheid balletjes, een half uur aan pret in de Funstreet en 2 uur lang onbeperkt drinken (bier, fris en wijn).

Dit pakket is ideaal voor bijvoorbeeld vrijgezellenfeestjes of bedrijfsuitjes. Slechts eenmalige kosten van €35,- en je hebt twee uur lang samen met je gezelschap de grootste lol. Geniet van een drankje om bij te komen van de heftige paintballstrijd. Ontdek de Funstreet en ervaar het plezier en de grote variatie aan spellen die er zijn.

Paintballen bij Starworld is een spannende ervaring in de grootste indoor paintballarena van Nederland. Manoeuvreer door ons futuristische strijdveld en versla je tegenstanders. Paintballen is bij ons een leuke en spannende manier om te ontspannen. Dankzij onze instructeurs en marshalls kan iedereen op een plezierige en veilige manier meedoen. Daarna lekker een drankje en lol in de Funstreet maakt de dag compleet.

Minimaal 8 personen.

Totale tijdsduur van dit pakket bedraagt 3 uur

*Wij hechten veel waarde aan de veiligheid tijdens het spel. Daarom speelt je bij onze indoorlocatie met rubber balletjes. Je speelt met originele paintballwapens en met balletjes die in massa en gewicht hetzelfde zijn als verfballetjes.

Reserveer nu