Onbeperkt Paintballen Drinken PakketOnbeperkt Paintballen & Drinken Pakket

€40

p.p.

,-

Onbeperkt Paintballen & Drinken Pakket

Drie uur lang onbeperkt de grootste pret

 

Starworld heeft naast paintball*  Het onbeperkt paintballen en onbeperkt drinken pakket geeft je toegang tot een uur lang paintballen met een onbeperkte hoeveelheid balletjes, gratis gebruik van de Rodeostier en 3 uur lang onbeperkt drinken (bier, fris en wijn).

Dit pakket is ideaal voor bijvoorbeeld vrijgezellenfeestjes of bedrijfsuitjes. Slechts eenmalige kosten van €40,- en je hebt drie uur lang samen met je gezelschap de grootste lol. Geniet van een drankje om bij te komen van de heftige paintballstrijd.

Paintballen bij Starworld is een spannende ervaring in de grootste indoor paintballarena van Nederland. Manoeuvreer door ons futuristische strijdveld en versla je tegenstanders. Paintballen is bij ons een leuke en spannende manier om te ontspannen. Dankzij onze instructeurs en marshalls kan iedereen op een plezierige en veilige manier meedoen.

Minimaal 8 personen.

Totale tijdsduur van dit pakket bedraagt 3 uur

*Wij hechten veel waarde aan de veiligheid tijdens het spel. Daarom speelt je bij onze indoorlocatie met rubber balletjes. Je speelt met originele paintballwapens en met balletjes die in massa en gewicht hetzelfde zijn als verfballetjes.

Reserveer nu