Paintball 1 uur Onbeperkt PakketPaintball 1 uur Onbeperkt Pakket

€30

p.p.

,-

Paintball 1 uur Onbeperkt Pakket

Voor de echte Rambo bieden wij het 1 uur onbeperkte paintball* pakket. Ga de strijd aan in onze prachtige en tactische ingedeelde indoor paintball speelarena. Het onbeperkt paintballpakket geeft je een onbeperkte hoeveelheid munitie, spaar de trekker dus niet en domineer je tegenstanders.

Een paintballstrijd van een uur is een ideale aanvulling op bijvoorbeeld een bedrijfsfeest, verjaardag of familie-uitje. Ontspanning door inspanning, dat is wat paintball werkelijk is. Op een veilige en zeer leuke wijze onderling de strijd aangaan. Onze indoor speelarena, de grootste van Nederland, is niet alleen zo ingericht dat deze de fantasie prikkelt, maar heeft een indeling die het spel tactisch en vlot maakt.

Natuurlijk is paintballen bij Starworld veilig, beschermende kleding inclusief gezichtsmasker worden verstrekt. Onze instructeurs geven een duidelijke uitleg over het spel en de regels. Daarnaast zorgen onze marshalls dat iedereen zich aan de regels houdt. De speeltijd is 1 uur, exclusief uitleg en je krijgt een onbeperkte hoeveelheid balletjes dus je kunt er lekker op los knallen.

Ervaar een paintballstrijd die je nog lang zal heugen. Omdat de strijd indoor is hoef je geen rekening te houden met het weer. Dus wat de gelegenheid ook is, als je die al nodig hebt, paintball bij Starworld is een meer dan vermakelijke activiteit voor jong en oud.

*Wij hechten veel waarde aan de veiligheid tijdens het spel. Daarom speelt je bij onze indoorlocatie met rubber balletjes. Je speelt met originele paintballwapens en met balletjes die in massa en gewicht hetzelfde zijn als verfballetjes.

Reserveer nu