Paintball Grillbuffet PakketPaintball & Grillbuffet Pakket

€47

p.p.

,50

Paintball & Grillbuffet Pakket

Dit pakket combineert een spannende paintballstrijd met een heerlijk grillbuffet. Eerst twee uur paintballen*. Een ieder krijgt maar liefst 100 balletjes (extra balletjes nodig? Een navulling kost slechts € 7,50) en natuurlijk instructies van een van onze instructeurs. Daarna barst de strijd los in onze futuristische indoorarena, de grootste van Nederland. Onze marshalls zorgen ervoor dat het spel veilig en eerlijk verloopt.

Van al dat geschiet krijgt men honger, dit pakket is daarom inclusief een uitgebreid grillbuffet. Het grillbuffet bevat 5 soorten vlees, friet, stokbrood en 4 drankjes (bier, fris en wijn).

Gaat het om een bedrijfsfeestje, een familie-uitje of gewoon een leuke invulling van de middag met wat vrienden, en jullie club bestaat uit minimaal 8 personen? Twijfel dan niet langer en kies voor het paintball & grillbuffet pakket. Eerst paintballen, dan een heerlijk grillbuffet en voor de werkelijke held een ritje op de rodeostier.

* Wij hechten veel waarde aan de veiligheid tijdens het spel. Daarom speelt je bij onze indoorlocatie met rubber balletjes. Je speelt met originele paintballwapens en met balletjes die in massa en gewicht hetzelfde zijn als verfballetjes.

Reserveer nu