Familieuitje

Als het aankomt op een familieuitje heeft Starworld de mogelijkheden om de dag een bijzonder mooie in of- aanvulling te gaan. De mogelijkheden zijn ruim er is voor ieders wat. Er is keuze uit een varia aan arrangementen.

Wij beschikken over de grootste indoorspelarena van Nederland. Wordt de keuze gemaakt voor paintball of LaserQuest, dan zal onze prachtig ingerichte en zeer grote strijdtoneel alle deelnemers de kans geven om de tegenstanders te verslaan. Er is voldoende ruimte om dekking te zoeken en de tegenstander in de val te laten lopen. Niet alleen de sterkste, maar ook de slimste maakt een goede kans om winst te behalen in de paintball of lasergame strijd.

Keuze genoeg

Hoe u het familie-uitje ook plant, Starworld heeft voldoende keuze in activiteiten om altijd wel een mooie in of-aanvulling aan te bieden. Niet alleen kunt u bij ons paintballen of een spannend potje lasergamen, ook zijn er mogelijkheden als het gaat om een leuk ritje op de solex of lekker toeren op de step.

Samen genieten

De activiteiten die wij aanbieden zijn divers genoeg dat er werkelijk voor iedereen wel wat bij zit. Uitermate geschikt voor familie feesten of uitjes. Paintball en LaserQuest zijn bij ons dus indoor, rekening houden met het weer is niet nodig.

Veiligheid staat bij ons voorop; wordt er gepaintballd, dan zijn er marshalls aanwezig om ervoor te zorgen dat er wordt voldaan aan de regels en het spel leuk verloopt. Wordt er gekozen voor LaserQuest, dan zijn de heats van 15 minuten lang genoeg voor een spannend spel en kort genoeg om ook de teams onderling anders in te delen.

The Funstreet staat vol spellen die na het lasergamen of paintballen voor voldoende ontspanning en hilariteit zorgen. Ga bijvoorbeeld de uitdaging aan met Harry de rodeostier of test je reactievermogen met het stokken vangspel, keuze genoeg. Ook zijn er arrangementen met een heerlijk grillbuffet. Voor de kinderen is er Naut de astronaut, onze mascotte. Leuk om mee op de foto te gaan!

Maak van het familieuitje een prachtige belevenis

Het mag duidelijk zijn; van oma en opa tot de kleinste hebben wij de leukste activiteiten. Bekijk onze arrangementen voor alle mogelijkheden of neem contact met ons op om het familie-uitje te bespreken.

 

Bekijk de arrangementen