Indoor Lasergame

Lasergame of LaserQuest wordt meestal binnen gespeeld. Punt is wel dat de ene indoorarena de andere niet is. Je wilt je natuurlijk wel vrijelijk kunnen bewegen en het strijdtoneel moet groot genoeg zijn en tactisch ingedeeld.

Bij Starworld ontdek je de grootste indoor lasergame arena van Nederland. Maar dit is niet alles, niet alleen beleef je bij ons een spannende strijd in de grootste indoorarena van Nederland, maar het is ook een arena die prachtig en tactisch is ingericht.

Beleef een LaserQuest avontuur van epische proporties. Beweeg je tactisch door het enorme futuristische slagveld en behaal de overwinning.

Ontdek alle mogelijkheden

Niet alleen kun je bij ons lasergamen in de grootste spelarena, wij bieden ook een ruim aanbod aan arrangementen in indoor lasergamen en meer. Zo is er elke maand de mogelijkheid om onbeperkt te lasergamen, in groepsverband maar alleen ben je ook welkom om te lasergamen tot je erbij neer valt. Een vrijgezellenfeest of een bedrijfsuitje, wat de gelegenheid ook is, dankzij onze arrangementen is er voor elke gelegenheid een passende invulling.

Hoe werkt het

Indoor Lasergamen is geschikt voor bijna elke doelgroep en een ieder zal zich er uitermate mee vermaken. Er worden teams gevormd die het tegen elkaar opnemen. Raak je een tegenstander, dan verdien je punten, maar pas op: raak je iemand van je eigen team, dan verlies je punten. Het spreekt voor zich dat het team met de meeste punten wint.

Bij Starworld krijg je het vest en het wapen om de strijd mee aan te gaan. Alle deelnemers krijgen een oneindige hoeveelheid levens en lasershots, zodat ook als de strijd gewonnen is er nog steeds lekker gespeeld kan worden.

Maak van LaserQuest je nieuwe hobby

De ruime keuze aan arrangementen maakt van lasergame een activiteit die goed te combineren valt met bijzondere gelegenheden of gewoon omdat je zin hebt om LaserQuest te spelen. Daarnaast biedt Starworld nog veel meer leuke activiteiten in combinatie met of los van LaserQuest.

Reserveer direct of neem contact op als je nog vragen hebt.

Bekijk de arrangementen